1447 dagar kvar

2010-03-15 @ 21:24:43

Under de senaste dagarna har det skett en hel del förändringar, precis som lilla Cracky spådde igår. Gårdagen spenderades på så vis att far och jag åkte för att köpa lamineringsfickor, vi kom hem med det, galgar, CD-väska och en ny dator till mig. Är fortfarande helt till mig av lycka. Den fungerar, den är min, allt går så sjukt mycket snabbare, den är knäpptyst och den är min! Dessutom är den, enligt datorexperter, sjukt bra. Vilket alltid är ett litet extra plus. Har dock inte haft tid att installera saker. Åkte hem till Jonna och cindy igår för att göra insturktionsvideon som jag spyr på.
Idag var det skola, mattehjälp och sedan över till Jonna och Cindy. Det blev promenad och en massa mys, som vanligt. Skulle egtnligen åkt hem och pluggat, men precis som alltid när man är med dessa fröknar så springer tiden bara ibäg och när man äntligen inser det så är det alldeles för sent eller så har man alldeles för kul för att avbryta saker och ting. Med andra ord är det farligt att spendera tid med dem, men fy sjuttsingen vad skoj det är!

Ska väl föröska leta upp iTunes nu, så man äntligen kan lyssna på iPoden igen! har dessutom en miljon saker att föra över till datorn, om jag nu vågar det. Vill inte fucka upp den.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback