1433 dagar kvar

2010-03-30 @ 22:21:06

Fick ingen ordentligt sömn idag heller, väcktes av pappa imorse och hade då lyckats försova mig med mer än en halvtimme, vilket är panik för mig. Fick stressa till skolan där vi hade foto. Varken jag eller Karro orkade med lektionen och speciellt inte analysera bilder. Istället satt vi och kom på det bästa film manuset någonsin. lovar att våran film skulle få minst fem Oscars! Vi kom t.o.m. på vilka skådespelare som våra roller var som klippt och skurna för. Resten av lektionen höll vi oss undan med ursäkten att vi redigerade bilder.
Ingen kommuniktaiotn idag, istället var det konsert i aulan och på kriminologin fick vi besöka en brottsplats som våra lärare så gulligt i scensatt.

Direkt hem och hjälpa Cracky med matten, efter det gav vi oss ut på en s.k. stalkerjakt. Lite pinsamt, men ändå inte. JIPPIE, CPLYCKA MÜNCHEN KVITTERADE PRECIS! Blev sedan middag med en oerhört vacker utsikt. Vi åkte sedan hem till fröknarna där vi äntligen kom på tema och klädsel till Jonnas stuidentskiva. Ska bli shopping på måndag, ser verkligen framemot det.

Älskade verkligen Jonnas kommentar idag när jag skulle yttra min mening om Mats Alm. Så jävla rätt och hemskt.
"Inget jävla psykologsnack nu!"
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback