"onej, du är i min pupiller"

2010-07-01 @ 11:33:32
Ingen sol idag så Jonna och Cindy måste vara överlyckliga. Om jag ska vara ärlig så är jag själv ganska glad, det betyder att man kan spendera dagen åt inomhusaktiviteter utan att få dåligt samvete.
Gårdagen började med simning med äggtoffeln, blev den avnliga sträckan på en mil på ungefär samma tid. Nästa vecka blir det simning igen, can't wait! Åkte sedan till farsta där vi lunchade tillsammans och sedan köpte jag Johannas presenter. Åkte hem och tiggde till mig skjuts av far och sedan befann man sig i huddinge. Picknik/kalas ien park i närheten i flera timmar. Fick se en hel dle intressanta person, dessutom blev det lite tittande på moln. Det allra sjukaste var att vi nästan alltid såg samma saker, och om vi inte gjorde så gjorde vit det så den andra beskrivit fenomenet med ett eller två ord. Blev sedna bjuden på middag hemma hos dem som följdes av en promenad i området. Slutingen fastande vi fram en riktigt b-film.

Ska snart pallra mig upp för trappen för att göra mig i ornding för omvärlden. Kan bli en seg dag, sov inte så jätte bra inatt tack vare en mygga som var mer irriterande än något annat på denna jord. Tror hans lik fortfarande ligger kvar i rummet någonstans, om han nu inte återuppstod. Vad som händer resten av dagen får man väl se.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback