CINEMA TIME!

2010-07-12 @ 13:39:58
Spanien vann igår, efter en mästerlig framspelning av Fabregas. För övrigt tyckte jag macthen var ganska konstigt, vilket gjorde den tråkig. Blev en kort men livlig diskussion om Jimmy Jump med mor och far, men den avslutades som sagt snabbt efter det vart tydligt att vi hade väldigt extremt olika åsikter om det som skedde.
Johanna och jag har börjat smida onda planer, så min mapp som jag köpte igår kommer komma till användning fortare än beräknat. Lovar att den ska ligga framme nästa gång mitt crew svänger förbi. Har dessutom kommit på vad lilla Karin sak få i födelsedags present. Nu gäller det bara att få skrivaren inkopplad i någon dator. Om det blir min eeller den som jag planerar att pappa ska köpa till sig själv får vi se.

Idag är det bio som gäller med Jonna och Cindy. Jonna ska äntligen få sin stora dröm uppfylld, vi ska nämligen se Eclipse. Fats nu har jag lite problem att skilja den riktiga handligen och filmen från Vampires suck trailen. Tänk om Jacob och hans crew börjar sjunga It's raining men, det vore något det! Nej, nu ska man väl börja göra sig iornding, blir upphämtad om en halvtimme.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback