"Krrrraftiga"

2010-01-30 @ 13:31:11

Precis som väntat så bjöd gårdagen på en hel del äventyr, men inte något som direkt var väntat. Åkte till skolan och hade kommuniktion. Det var eget arbete så Karrå och jag skrev klart vår ena föreläsning. Efter det skulle man möta Johanna inne i stan. Men snacka om försening, är så otroligt fucking glad över att Karrå åkte med mig, annars hade jag dött på vägen in. orkar inte dra den historien igen, men 50 minuter efter att vi lämnat skolan så började tåget rulla. Men strax innan årstaberg stötte den på fler problem som försenade mig ännu mer.

När man äntligen kom fram var man lite mer än en timme försenad. Blev då en jakt efter lunch, som varade alldeles för länge. Till slut så hamnade vi på den gamla trogna McDonalds. Efter det blev det en sväng i några väl utvalda affärer, sedan åkte vi till Farsta där jag ville prova lite kläder. Blev inget av det jag hade tänkt mig, hittade itsället ett par jeans på ett ställe som jag total sågad bara några minuter innan köpet.
Efter det åkte vi hem till mig där en trevli överraskning väntade. Introducerade Johanna till DW-världen jag blivit helt uppslukad av. Blir lika förvånad varje gång någon annan också gillar spelet, även om det bara är lite grann.

Idag är det mitt nya rum som står i centrum, det har målats en hel del där nere och snart ska vi åka iväg och leta golv. Nedflyttningen börjar närma sig med stormsteg, men om jag känner min familj rätt kommer det lång tid innan den dagen kommer.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback