ÄNTLIGEN JONNA!

2010-01-09 @ 18:51:52


Nu kommer Jonnas efterlängtade inlägg, som handlar om nyår.


Varje år är det så att jag alltid insjuknar i sjukdom vilket gör att jag nästan är helt utslagen mellan jul - nyår. Denna jul lyckades jag på något mirakulöst vis hålla mig frisk över julen, vilket fick mig att hoppas att jag skulle klara mig även över nyår. Men icke sa nicke, kort efter jul blev jag sjuk i en riktigt jobbig och besvärlig förkylning som jag fortfarande inte återhämtat mig helt från. Hur som helst så ställdes alla planer inför nyår in och det verkade som det skulle bli en hemmakväll. Men dagen innan nyår runt ett tiden blev man inbjuden på middag hos Andreas på nyår. Eftersom jag precis vaknat och inte kännt efter hur man mådde fick man ett par timmar på sig att känna efter. Tackade sedan jag och blev medbjuden på att följa med och köpa in maten som skulle ätas dagen efter. Så det blev en tripp till Maxi med hela famlijen bestående utav jag, Jonna, Cindy och Andreas.

Dagen efter anlände man vid fyra tiden till våningen, men en halsvärk som vägrade ge sig. Andreas stod för underhållningen i form av fotboll på hög nivå, medan Jonna lagade maten. Själv hoppade jag lite mellan dessa aktiviteter. Det bjöds på en förrätt som var jätte god, tyvärr lite misslyckad tack vare mig. Varmrätten fick vänta ett tag innan den skulle ätas och det blev ännu mer fotboll. Jag måste erkänna att jag inte hade några höga förväntingar på kycklingfilén eftersom jag i sommras tröttnade rätt så rejält på det, men Jonna tog verkligen den till en helt annan nivå. Fy i helvete vad gott det var! Vi alla tre blev så mätta att det tog oss ett par timmar innan vi kunde hugga in på efterätten. Innan det blev det ännu mer fotboll, film och lite frågesport om en massa olika saker. Vid tolv slaget blev det en prommenad och champange. Fick se en hel del fina fyrverkerier och en massa korkade människor som inte verkar ha något vett i skallen för fem öre.

En timme efter man ringt taxin så kom den, lyckades på vägen ner skrämma en kille som skulle in i hissen. Trevlig start på året. Fick sedan som väntat trängas i bilen, fick dela framsätet med Nickolina. På vägen blev vi stoppade av några alldeles för fulla ungdomar. När man sedan kom hem tog det ett tag innan man kom ner i sängen, tog sedna ännu längre tid innan man somnade.
Måste säga att det var en väldigt trevlig kväll och jag tackar så mycket för inbjudan. Det var oerhört trevligt sällskap och maten ska man inte gå in på. Ber dock om ursäkt för mitt sällskap, tyvärr så är man inte så taggad på nyår när man är sjuk. Hade nog kunnat skippat det, men annars var det definitivt det bästa viset att välkomna det nya året på.

Nu har jag gjort mitt, väntar fortfarande på bilderna!
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback