Jonna - "åtta timmars sömn"

2010-02-04 @ 21:00:42

Utskällningar för dålig uppdatering börjar bli en vana för mig. Höll på att åka på en idag, men när man ställde frågan när under dagen jag skulle haft tid för det så märkte man hur den drog sig tillbaka.
Hann inte mycket mer än att vakna imorse och känna av träningsvärken, trots att man låg helt stilla innan Jonna messade och bad om sällskap. Kravlade sig upp och rörde sig långsammare än en skäldpadda i huset. Gick riktigt sakta, men efter ett tag så var man klar att börja vandra hem till Jonna. Hade ställt in mig på en hej dundrande träningsvärk, men så farlig var den ändå inte. Har varit med om värre, mycket värre. Den efter boxningen sitter fortfarande väldigt färskt i minnet, trots att det var flera år sedan. Hur som helst, en prommenad var precis vad jag och mina ben behövde.

Traskade hem till Jonna där det blev tv. Åkte sedan och hämtade Cindy, resten av dagen spenderades med dem två. Det blev bakning, kortspel, en masa plugg, klippning och sedan middag. Kom på nu att jag inte tackat tillräckligt mycket för plugghjälpen, inte på långa vägar. Tack så jätte mycket för hjälpen! Det var riktigt undebart snällt gjort av er.
Nu är det made in sweden som gäller. Imorron är det fredag,vilket betyder lätt och ganska smärtfri skoldag, UF och sedan Karin! Har längtat! Kommer ha riktigt underbara 8 närmaste dagar nu. Fredag med Karin, lördag med lite plugg och sedan hockey med Jonna. På måndag är det eventuellt kalas, på tisdag är det en riktigt underbar dag och sedan på lördag kommer det bli riktigt kul! Dessutom ska jag inom de närmaste vardagarna få spelet! Tänka sig att så mycket roligheter kan ske i dystra tider.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback