I'll never ask for more than your love

2010-02-03 @ 16:06:02
Har i stort sätt kännt av alla förkylnings symtomer som finns. Dagens idrott var kondition, och scnak om kondition. Skidfys, Martin körde verkligen med oss. har aldrig haft en ens i närheten av så jobbig idrottlektion, men var verkligen död i benen efter det. Kommer ha en rejäl träningsvärk imorron.
På religionen såg vi klart Narnia, tydligen har man förstört filmen för Johanna. Själ lär jag väl kunna se på den fler gånger, men inte utan att börja skratta och tänka på alla äckliga pedofiler. Tänk att de gjort en barnfilm så barnförbjuden. Lär inte heller kunna titta på den utan att se Emma som Peter. Haha, klockren!

Stannade sedan kvar i skolan och höll folk lite sällskap. Har tydligen inget liv. Fick sedan vandra till bussen i detta plågsamma väder. Även en vandring fårn bussen, dock inte lika hemsk eftersom man fick gå i medblåst. Fösöker nu få upp lite värme, ladda och tänka på annat än förkylningen som sakta verkar smyga på mig. Har planer på att jobba lite med projeket idag. Skulle vara skönt att få det gjort.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback