Fußball = viele gut!

2010-02-07 @ 12:07:56
Jag tror att jag fick besök inatt av Freddy Krueger. Har nämligen ett riv märke på armen som värker rätt så rejält, och jag har inte den blekaste aning om hur det kom dit.

Har inte orkat göra något projekt idag, har istället kämpat för att hinna uppnå mitt mål. Vilket är helt bortkastad tid. Ska Ta tag i projektet efter kommunikations redovisningen. I brist på annat sitter jag just nu och tittar på EM-lottningen. Experterna pratade nyss om att Spanien underpresterat så länge, men på senare tid levt upp till de förväntningar de har på sig. Om jag skulle peka ut den avgörande orsaken till detta skulle jag utan tvekan påstå att allt ät Fabregas förtjänst. Men tror att jag inte är för objektiv för att kunna ha en seriös åsik om detta.

Vid två tiden är det handledarkurs som gäller, sedan ska jag stressa hem för att hinna se Chelsea - Arsenal. Är inte speciellt taggad inför det mötet, är nästan aldrig det. För mig betyder den matchen alldeles för mycket för att jag ska kunna njuta av den, likaså med mötena mot United. Däremot finns det inget bättre än matcherna mot Liverpool, så ser verkligen framemot onsdag. Sen längtar jag ju självklart sjukt mycket till lördag! Princesstime!
Nu börjar lottningen, spännande! 
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback