Från zero till hero

2010-02-22 @ 11:29:38
Sitter just nu och fryser som en galning, har inte heller någon lust eller ork att göra någonting. Skyller allt på sömnbristen. Helt otroligt hur känslig jag egentligen är när det gäller sömnen, och ännu mer otorligt hur jag aldrig kan ta hänsyn till det under sånna här omständigheter. Om jag hade fått som jag ville, mer om jag hade haft möjlighet. Så hade jag utan tvekan varit uppe hela natten, från klockan 23:00 - 8:20 hade jag suttit bänkad framflr tv och varit helt okontaktbar. Var jätte arg igår över att programdagen var förra veckan och inte denna måndag.
Men tog faktiskt mitt förnuft till fånga runt småtimmarna vilket resulterade i att jag inte såg klart Kanada - USA. Istället vaknade man en timme tidigare än vanligt för att se Sverige - Finland, vilket var den viktigaste matchen. Är dock lite butter över att jag missat två matcher nu som skulle ha gjort mig hög av lycka i en vecka.

Om jag inte varit så trött så hade jag blivit ännu argare när jag sedan kom till skolan och dagens enda lektion. Det som skulle göras var att läsa i tre häften som vi redan fått. Vad var egentligen meningen med att åka dit? Så det var bara att åka hem igen, orkade inte väntan på att syon som skulle börja vid tio, så det får man ta en annan dag. Ska dock tillabka till skolan och hämta lite saker till UF senare runt halv tre. Ska fram tills dess spela DWE och förhoppningsvis göra religionen. Vore jätte bra om jag orkade, men det är just det ... om jag orkar.
Ska senare träffa Cracky och ta tag i UF. Stackars lite, hon har badat isvak idag.
Tillbaka till Japan ohc det kalla klimatet i mitt rum.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback