brrr, it's cold in here

2010-02-01 @ 15:34:34
Jag fryser just nu som idoit. har tänt vart enda ljus i rummet och försöker desperat värma mig.
Skolan idag bestod utav en halvtimmes kriminiologi, sedan fick vi gå med uppmaningen att några frågor skulle vara besvarade till nästa lektion. Lycklig som man var över att få sluta tidigare stutsade man iväg mot syon som tydligen inte börjar förrän klocken tio. Tanken att åka hem och träffa henne imorron frestade, men kände ändå behovet av att få det överstökat. Så slog mig ner på naturavdelningen och gjorde de frågor som skulle göras. Gjorde klart alla inom loppet av 50 minuter, gick sedan ner för att vänta på henne de sista tio minuterna, men hon var redan där. Pratade med henne i drygt 40 minuter och nu har den lätta paniken som började spridas försvunnit helt.

Åkte sedan hem där det i stort sätt var bara att lämna alla saker och sedan leta golv. Hittade inget som överträffade det vi såg i lördags, så troligen blir det den nödlösningen. Hade även ett par andra ärenden att uträtta. Måste även påpeka att jag verkligen måste ha världens bästa mamma! Hon är så snäll, gullig och underbar på alla sätt och vis.
När man sedan kom hem hade jag förhoppningar om att det skulle ligga ett spel i brevlådan, men icke sa nicke. Istället hade kläderna kommit till posten, men mamma orkade inte åka och hämta det. Så det får bli senare.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback