suck, ett låångt inlägg!

2010-12-02 @ 22:15:55

Jag är kär, på riktigt! Glöm alla andra gånger jag sagt något sådant, det har inte varit i närheten av det jag känner just nu. Mitt begär och behov är just nu så starkt så jag skakar i armarna. Har t.o.m. svårt att hitta orden just nu, vill bara skrika det rakt ut.

 

Skulle plugga idag innan man träffade Johanna, med en försovning så gick det sisådär. Men jag hann iaf med lite. Vi beslöt oss för det gamla vanliga, ta oss in till stan och hitta på något där. Blev en fika på nytt ställe där fantasin flödade och jag fattade beslutet att skriva ytterligare en bok. Denna gång är det skönlitteratur som gäller. Ska börja fila på storyn och detaljer lite senare. Efter det började en jakt efter julklappar som slutade med jakten efter julklappen. Karolina kommer hem över jul, vilket ska firas … på vårt vis. Så jakten efter de perfekta detaljerna började, vilket var då jag föll pladask. Vi tog en sväng in på Derby, blev lite nedstämd då man såg att favorit kassören jobbade. Helt ärligt, han vill mörda mig. Men det försvann ur sinnet så fort jag klivit innan dörrarna. Det var verkligen som allt stannade upp och jag det enda som saknade var att man i slowmotion skulle lyckas snubbla på något halvhumoristisk vis. På bordet framför mig var det uppdukat med Arsenal saker, och vilka saker som helst. Helt underbart fina och mysiga muggar och koppar. Men framförallt ett Arsenalmonopol. Har haft väldigt svårt att släppa Chelseamonopolet man såg i shoppen under skolbesöket på Stamfordbrigde för ett antal år sedan. Jag bara måste ha det! Kämpade med att få mamma att lova det i julklapp, men som vanligt funkade det inte. Sa även att de skulle kunna åka dit en eftermiddag och köpa alla julklappar där.

 

När vi äntligen hittat alla saker till Karrå och jag köpt en liten julklappa till mig. En helt underbart vacker väggkalender för 2011 fylld med bilder på Arsenalspelare, kände att det var ödet när man såg att Fabbe prydde februari sidan. Så vi beslöt vis oss för att som vanligt gå på bio. Lotten föll på RED till min lycka, hade ingen lust att se Unstoppable bara för att Johanna gillade skådisen av helt fel anledningar. I efterhand slår det mig att filmen var riktigt bra. Det klockrenaste var när den enda gullscenen utspelade sig och min reflex att titta bort utlöste, fick ögonkontakt med Johanna som gav ifrån sig den högsta sucken någonsin. Efter filmen var lyckan över att se ytterligare en film Malkovich så total att man inte kunder höra vad en gubbe med gröt i halsen sa, något som Johanna troligen fortfarande ältar. Nej, nu ska man sluta babbla och försöka översätta lite.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback