Julpyssel

2010-12-05 @ 19:53:31

Idag var dagen då man skulle plugga så in i helvete och hinna med minst två kapitel. Vad hände? Jo, man orkade med fem sidor och sedan brast det. Kom i kontakt med min barnsliga sida så sprang ut och gjorde en snölykta, vilket var ungefär då jag insåg att jag aldrig kommer växa upp. Ungefär där då insåg jag även att min fantasi behöver få sina utlopp och började därför på två helt olika historier. Den ena för jag lovat, den andra för jag fick lust. Fick besök av tomtenissar, tittade på tv och nyss bakade jag. Stod och beundrade mina bakverk ett tag innan de fick dyka ner i tre olika magar och de två som blev över frystes in. Sitter nu här och slås nästan omkull återigen av viljan att göra egna ljus denna jul. Det är ju inte så svårt, bara omständigt. Så sparande av sterin kan nu börja. Kanske ska tända några ljus så man har ett lager lagom till efter tentan.

 

Usch, vill inte bli påmind om den. Har insett att jag återigen började plugga alldeles för sent, så ska ta genvägen och hoppas på föreläsningarna. Kanske sökläser lite och kompletterar med det som låter bra. Men det fixas imorron.

//Jenny

 


Kommentarer
Postat av: Lisa

Du ska se det som en bra sak att du sprang ut och lekte -- dagen man slutar leka blir man inte vuxen; man slutar då leva.

Det löser sig säkert angående plugget; det brukar det göra på ett eller annat sätt :)



sv. Vad kul att du tycker det :D

2010-12-05 @ 22:51:25
URL: http://liisiish.blogg.se/
Postat av: Thrinaria

Jag vill också göra egna ljus. Har jätte mycket stearin :) I doftande rött, vitt och lite orange.

2010-12-06 @ 10:21:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback