I'm leaving on a jetplane

2010-12-21 @ 15:25:59

Jag kan inte påstå att man hade pratat speciellt mycket under den tiden, eller umgåtts mer. Men trots det så kan jag inte låta bli att känna mig lite ensam varje gång en vän flyr landet. Allra värsta var det tidigare i år, kommer ej ihåg om det var sommar eller höst, då Jonna, Rohie och Johanna lämnat landet. I nu läget är det bara Jonna som flugit sin kos med Mr. United, men känslan är ungefär detsamma. Kan inte riktigt beskriva den, det känns bara i hela kroppen att saker och ting är inte som de ska.

 

Kom ganska så nyligen hem från ett pass på gymmet med Rohie. Riktigt härligt, var dock inte lika kul att springa runt i centrum med mjukisbyxor och uppsatt hår, det är inte riktigt min grej. Den bra dagen fortsatte med att mamma förvarnade mig om att risken finns att det inte kommer bli något julfirande för vår del denna helg. Tydligen ska det komma ytterligare ett snöoväder. Underbart!

Nu ska man fortsätta med träningen, mer städning. Lyckades ju försova mig imorse så hann inte med något innan gymmet. Sedan är det dags för mig och Johanna att ta vår paus från varandra, den inleds med middag ute med Karålena.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback