En liten kärleksförklaring

2010-12-04 @ 23:32:06

Till och börja med vill jag be om ursäkt för att detta inlägg inte ploppat upp tidigare. Men sådana saker som ska skrivas nu kan inte skrivas om man inte känner för det, det blir inte så äkta då. Jag ska nu berätta om en flicka som just nu genomför en omvänd protest läsning, hon vägrar att läsa min blogg. Om jag ska vara helt ärlig så är det inget jag egentligen gråter över, eftersom jag anser att min blogg blivit som en gammal hund som borde sövas ner. Men vad som är jobbigt är de ständiga utskällningarna man får för att innehållet inte passar och därför är detta inlägg välbehövligt.

 

Cindy är en person som är väldigt svår att beskriva. Jag burkar ofta säga att den dagen hon får diagnosen personlighetsklyvning kommer jag inte bli det minsta förvånad. Jag kommer inte heller bli förvånad då de inte kan klargöra för hur många olika personligheter som gömmer sig i det söta skalet, för tro mig det är många. Cindy och jag har en ganska så komplicerad relation, den är så komplicerad så man kan inte riktigt sätta ord på den. Ena stunden är vi vänner, nästa bittra fiender, på slagfältet är vi även varandras vapendragare och vi tvivlar inte för en sekund på att den andra inte har vår rygg, ibland är vi flickvänner och ibland t.o.m. gifta. Men något vi alltid är oavsett situation är småsyskon, och småsyskon håller ihop no matter what! Vilket är just anledningen till att Jonna ibland kan få sina sammanbrott och bryta ihop då vi enligt henne alltid går ihop mot henne.

Cindy är även en sann underhållare, tror inte jag har mött en enda människa som inte skrattat åt det hon har att säga. Om man bortser från Mr. Arne-Björn eller vad den lilla pojken nu hette. Hon har alltid en historia i bakfickan som hon drar fram vid ett, vad hon anser, lämpligt tillfälle. Hon har även så snabba kommentarer så om hon skulle ställa upp i ett 100 meterslopp med dem skulle vilken blixt som helst lysa röd av genanthet. Vad som är allra roligaste med Cindy är att man inte riktigt kan uppskatta den humor hon har i de väl valda ord hon säger om man inte känner henne väl. Lika många gånger som hon fått folk att skratta har hon nog även gjort folk riktigt förbannade då de inte riktigt förstår sig på det hon säger. Som sagt, hon är en komplicerad person som jag tror att forskare långt in i framtiden gärna skulle ville studera närmare lika entusiastiskt som forskare idag studerar Lucy eller dinosaurier.

 


Cindy, rolig kille


Så nu Cindy min lilla gulligull älsklingspumpa har du fått ditt inlägg som endast handlat om dig. Hoppas det gladde dig, kan nästan med alla säkerhet påstå att det var det längsta inlägget jag någonsin skrivit, men vad gör man inte för sin favoritAdolf?

Kommentarer
Postat av: JB

Har du frågat fotografren för samtliga bilder ;)?

2010-12-06 @ 10:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback