”Effects of Intentionality and Strategy on Memory for Frequency”

2010-12-15 @ 22:31:42

Helt ärligt, jag har verkligen världens bästa pappa. Utan tvekan, ingen protest, min pappa är oslagbar!


Tycker det är lite sorgligt att de numera säljer Barca saker på Toys”r”us. Eller är det bara något jag känner? Det var ett av de ställen som vi besökte idag, älskar känslan man fylls av när man kliver innanför dörrarna. Älskar även den känslan man fylls av bara genom att tänka på det. Den affären har verkligen satt sina spår, tvivlar starkt på att någon förälder kan förstå vilken lycka det var att åka dit. Hemma fick man se en av de bästa handbollsmatcherna någonsin, iaf en av de mest spännande.

 

Tanken var att man sedan skulle läsa igenom en artikel, men eftersom jag verkligen fattade noll utav den bad jag min kära far om hjälp. Trots att han nästan kreverade när han läst första meningarna läste han igenom hela artikeln på 7 sidor utan att förstå den. Vad gör han då? Jo, han läser den gång till och kommer sedan på två äckligt übersmarta frågor till sin dotter som hon ska ta med sig till imorron. Min far är verkligen bäst!


Nu ska jag duscha och ladda upp för morgondagen, full rulle då. In i stan med Johanna, julklapp till bror, donera blod och lunch. Sedan till Södertörn och laboration för att slutligen åka hem invänta bror min, som förhoppningsvis inte behöver jobba Ob., för att köpa klapparna till kusinerna.

 

Har precis lovat mamma att man imorron ska halka ner på tågspåret i Huddinge centrum och sedan sprängas i ett terrordåd inne i stan. Tänk bara vilken story det skulle vara att berätta för mina barn och barnbarn.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback