VAD HAR DU GJORT?!

2009-09-01 @ 16:35:11

Det finns verkligen inget underbarare än att vakna upp ett bra tag innan man måste gå upp, vara klarvaken och sedan somna om. Man känner verkligen i hela kroppen hur utvilad och lugn man är. Det är exakt vad som hände mig imorse. Jag vaknade mer än 2 timmar innan kloackan skulle ringa, två sekunder efter det fick jag sms från Karin, läste det och somnade sedan om. Vaknade sedan upp av klocka och då låg man och segade kvar ett tag innan man kämpade sig upp.

Det blev fika på psykologin, sedan delade vi upp arbetet så det blir ännu mer plugg de här lediga dagarna nu. Lisa lyckades förvirra oss ritktigt ordenligt på matten, vilket bara gjorde mig och Johanna ännu mer irriterade på henne. Hatar den kärringen. Fick sedan genomlida en tråkig föreläsning om Romantiken, kom då fram till Johanna skulle passa väldigt bra in där.
Imorron har jag bara en lektion, religon. Ska efter den möta Chuttlutt och få mina spel, äntligen! ska sedna hem och räkna och läsa en massa. Motivationen som fanns förra veckan blåstes bort i hlegen på något konstigt sätt. På torsdag är det middag på Pizza hut som gäller, tyvärr med både Karin och Johanna. Men man får väl göra det bästa av situationen.


Igår skedde en hel under den lilla tid som jag låg och tittade på tv innan jag bestämde mig för att sova. Fick bland annat se Bojan s nya extreme makeover, och tro mig den är extrem! Killen ser nu mera ut som guldlock i en mörkare hårfärg. När man tittade på La liga igår så såg man en kille i studion och jag undrade direkt vad det för för gay liten filur som satt där och när inzomningen genomfördes, vilket skedde i sekunden efter, så såg man på direkten att det var han.
Såg även min och systrarna Ahvanders reklam. Att säga att det är våran favorit reklam skulle vara en lögn, men vi alla tre är lite svaga för den. Hur som helst så stod det klarare för mig igår än någonsin att tankningen i vinter är ett måste. Ett lika stort måste som tältningen. Var ett tag sedan man umgicks med dem, saknade dem faktiskt. Vet iaf att de lever, eller vet att Jonna lever.
Nu ska man ladda inför pluggning och övningskörning.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback