TV-pucken

2009-09-13 @ 17:04:59
Matte och hockey kan beskriva min söndag. Lägg till en fobtollsmatch som jag inte vill påminnas om, finns alldeles för många frågetecken angående den, så är hela helgen sammanfattad. Kan även tillägga att jag hade den bästa tänkbara fredagen som finns!
Såg nyss på tv-pucken. Har aldrig tittat eller följt det, men de här två senaste åren har mamma och papa inte varit så sugna på det, vilket fått mig att skälla ut. Så tydligen så är TV-pucken en tradition som man bara måste se varje år. Mamma satt och hoppades på en stocklholms vinst när det återstod två minuter av matchen. Själv satt jag och skrek om en kvittering. Ville att Stocklholm skulle vinna, men ville ha lite spänning, dessutom förtjänade Skåne ett mål. Vet hur hemskt det är att förlora mot ett lag trots att man varit det bättre laget, men motståndarna råkar bara ha en så otroligt bra målvakt.
Men när prisutdelningen började ändrade mamma sig helst plötsligt när hon såg att Olle Hjerpe var coach. Tydligen är han en gammal hockeytränare till Danne från den tiden då han spelade i Huddinge. Dessutom verkar det nästan straffbart att vara medlem i min famlij och inte hata honom. Helt körd coach om man ska tro på mamma, och helt ärligt så håller jag faktiskt med henne. 

Väntar nu på att maten ska bli klar, börjar bli riktigt hungrig. Efter det är meningen att man sak räkna mer matte. Har inte ägnat ens i närheten av så mycket tid som jag hade velat åt det i helgen. Men har verkligen inte haft ork eller lust. Så hoppas på det bästa imorron.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback