trött på det mesta

2009-09-07 @ 16:34:14

Sitter just nu hemma och lyssnar på det gamla USB minnet. Börjar tröttna rätt så rejält på min situation jag hamant i emd datorn.
Har fortfarande inte hunnit varvat ner efter skoldagen, inte för att den var så ansträngande men känner hur hela kroppen går på helvarv. Vilket troligen betyder att jag fortfarande ör riktigt förbannad. Varför jag är det tar vi inte här, vill nu bara glömma det och helt enkelt gå vidare. Skulle också gärna slå ner den äckliga gubben med ett baseballträ, idén kom från Johanna, men så roligt ska vi inte ha det. Får väl istället använda mig utav försvarsmekansimen förskjutning. Ska eller bör snart ta mig i kragen och plugga. Har svenska, matte och psykologi som ska göras innan torsdag. Men återigen så har jag ingen ork eller lust.

Tänkte egentligen se en film innan jag började med det, men hittade ingen som jag ville se. Skulle lätt kunnat se Treasure planet nu, men den sågs ju igår så är inte taggad till 100%. Ska försöka börja och skriva klart psykologin snart. Så har man den ur världen. Sedan är det väl matte som gäller. Svenskan får jag ta imorron.
Har iaf torsdagen att se framemot. Supernatural börjar igen då, så på fredags morgonen kommer man kunna fixa första avsnittet. Snacka om fredagsmys!
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback