TORSDAG DEN 10 SEPTEMBER 2009!

2009-09-10 @ 11:19:56


Sitter just nu och försöker bestämma mig för vilket halssmycke man ska ha på sig idag. Har lyckats tigga till mig skjuts idag till skolan, så har all tid i världen på mig just nu. Skulle t.o.m. kunna se ett avsnitt av den nya serien jag hittat. Men känner inte riktigt för det.
Idag är det torsdag den 10 september som bara innebär en sak som varenda människa i hela världen borde veta om, men berättar ändå för er som är lite efter. Idag kommer det första avsnittet på säsong 5, Supernatural såklart. Har väntat på den här dagen sedan den 14 maj. Världens största uppladdning med andra ord, med undantag från J-VM uppladdningen. Kan knappt bärga mig tills man imorron får logga in på tvtorrents och se filen. Hoppas Sam tar självmord.

Det är verkligen märkligt hur man kan sitta i flera timmar i sträck och prata om endast fotboll som en galen fanatiker med folk som man inte känner överhuvudtaget. För er alla icke fotbolls älskare där ute i världen som läser min blogg, vilket är den största marioteten av mina läsare, oja man kan prata om fotboll i flera timmar. Det är rätt så sjukt att man kan ha så mycket att säga om en sak. 
//Jenny  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback