matematik och icehockey

2009-09-06 @ 15:33:03
Har nu räknat matte i två timmar, hann med två av de tre tredjedelar som jag låg efter. Är riktigt förvånad över att det gick smärtfritt och att jag faktiskt förstår det nu. Men allra mest förvånad är jag över att det skedde utan något tjafs överhuvudtaget. Har även hunnit se två perioder av hockeyn. Sitter just nu och beundrar Omark medna man lyssnar på Kaj Kunnig, eller vad han nu heter. Är riktigt hoppfull inför tredje och sista perioden. Kollade i den förra pausen på lite gamla klipp på youtube som verkligen fyllde en med förhoppningar. Helt stört lyckliga minnen!

Ska efter hockeyn äta och sedan är det ännu emr matte som ska göras. Imorron ska man föröska tjata med Johanna till gullmars och fixa busskortet. Ska sedan hem, läsa svenskan som man ännu inte gjort, göra psykologin och plugga mer matte. Kommer bli sjukt mycket matte den här veckan. Dels för att det är mycket, men också för att det är prov nästa vecka om saker och ting inte har ändrats.
Shit, fick precis veta att det är OS i Kanada, snacka om hockeyfest! Komemr faktiskt bli mysigt med matcher mitt i natten.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback