Folka anar inte

2009-09-11 @ 16:36:44

Det finns verkligen ingen människa på denna jord som har en aning om hur sjukt jävla lycklig jag är just nu. Är så glad och upprymd så jag skakar i benen. Kan knappt skriva för jag är så uppspeedad, och finner verkligen inga ord. Skulle bara vilja skrika av ren lycka. Kan inte komma på någon annan stund då jag varit en i närheten av så glad som är jag just nu. Var inte ens hälften så glad när Fabregas blev lagkapten, eller när Sverige slog Kanada i J-VM eller när jag skulle på Westlife konserten. Tror seriöst att det är så här det känns när man är hög.
Såg precis Supernatural avsnittet. Fem minuter in i avsnittet så får jag reda på att killen som är min absoluta favorit och som inte ska kunna dö på något sätt har dött. Han blev tydligen sprängd i bitar, en annan kille hade t.o.m. hans tänder i håret. Jag var så sjukt nära på att börja gråta, helt ärligt.
I mitten av avsnittet så håller även en annna viktig och gasnka omtyckt person på att dö. Men när det är ungefär tio minuter så är det en scen då det sker en jätte cool tvist. För er som inte vet så älskar jag filmer och serier med tvister. Den var så häftig så jag bara gapade och väntade på vad som skulle ske och sedan helt plötsligt från ingenstans så dyker han upp. Rätt som det är så står Castiel bara där. Blev så chockad och glad att jag hoppde till och utbrast CASTIEL! samtidigt som jag slog handen för den öppna munnen som pinsamt nog fanns där. Sedan kom nästan tårarna igen ... nu av lycka.

Har sedan avsnittets slut hoppat runt som en galning i hela huset och berättat historien för de som varit i närheten. Kan knappt stå rakt för mina ben skakar så mycket och har problem med de allra lättaste meningar.
JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG JUST NU!
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback