HEMMA!

2009-09-18 @ 19:03:45
Sitter just nu och försöker hålla mig varm s gott det går. har råkat ut för ännu en frysattack nu, ett riktigt helvete. Jag har ont i hela kroppen, men tvivlar starkt på att det inte är svininfluensan eftersom jag har en bra anledning till att ha ont. Tänkte skriva några ord om gårdagaens äventyr, men som alla vet nog mycket väl att detta troligen kommer bli ett långt inlägg.
Alla som känner mig ganska väl vet hur svårt jag har att sova på andra ställen än sängen. För mig finns det bara en plats man kan sova på och det är i sängen. Så det är extrem sällan jag somnar i t.ex. soffan eller bilen. Om jag nu skulle göra så är det antingen för att jag är i stort behova av sömn eller för att jag är sjuk. Och dessutom pratar vi då endast om max tio minuters sömn och sedan en uppvakning då det känns som munnen blivit sönderslagen i ett huliganbråk efetrsom jag spänner den.

Samling igår vid nio tiden utanför skolan. Inpackningen sköttes gasnka fort så det blev en hel del dötid i skolan. Fram tills att aktiviteterna började så var det mycket klagomål, dålig inställning och helt förhoppningslöst. När vi sedan skulle styra upp Frågefyllan var det en massa regler och ingen verkade riktigt förstå den. Efter det flöt på rätt så bra. När det var dags för den andra gruppens uppdrag så blev jag påhoppad av en av ettorna. Enligt Karro kunde det nästan klassas som väldtäckt. Resten av dagen bestod återigen av en massa klagomål, mest på lärarna och vädret. Hela anordningen är helt idiotisk om ni frågar mig.
Kvällen spenderades med Johanna, oväntat. Det blev en hel del djupa konversationer om allt möjligt, rymden, döden och sånt. Blev även en massa flams och skratt. När mörkret sedan föll och det blev bryggförbud så var det lägerelden som gällde. När vi sedan skulle gå och vämra oss inne på toaletten så slog det oss under prommenaden att vi aldrig i livet skulle somna i den kylan. När vi äntligen kom in på toaletten satt vi och skakde okontrollerat i nästan en kvart. Helt sjukt kallt! Då  beslöt vi oss för att spendera hela natten inne i dusch rummet. Så när vi tröttnade på att sitta vid elden fick vi tyst som små möss smyga in i tältet för att inte väcka någon annan och plocka med oss allt vi ville ha med. Sedan spenderade vi lite mer än fyra timmar sittandes inomhus. Det blev prat, spel, tittande på min iPod, kort och lite besök då och då av folk som kom in för att värma sig.

Vid fem tidne var vi både alldeles för trötta, så jag föreslog att vi skulle lägga oss. Johanna låg på sin jacka och lutade sig mot vägen medan jag låg på min tjocktröja, med mössa som kudde och filt som täcke. Har aldrig varit med om att det varit så skönt att bara ligga ner och blunda. Lyckades, otroligt nog, somna på det där hård, obekväma, taggiga golvet. Sov tydligen 40 minuter. Sedan kom Alex in och vi vandrade runt lite grann med henne. Under den promenaden fick vi reda på att vi nu var kända som folket som sov inne på toaletten. Vi tar det iaf som något positivt efersom det vekligen är omöjligt att förstå hur kallt det var ute. Flera gånger under natten och morgenen kom folk in på toaletten och vi kunde höra hur de skakade och hakade tänder.
Resten av dagen orka jag inte dra, var bara en massa tjat, gnäll, sura miner, grinighet, klagomål, trötthet, önskningar men framför allt hemlängtan.

När jag sedan kom hem beslöt jag mig efter mycket om och men att hålla mig vaken så jag kan somna inatt istället för att sova. Men efetr att ha tvättat håret la jag mig ner på änden av min säng och kurrade ihop mig en halvmeter med håret insnurrd i en turban. Slöt ögonen och tänkte hur pinsamt det skulle vara att somna. Sedan spelades det upp en massa olika situationer i huvudet som liknande de drygt 24 timmarna man nyss varit med om. Ryckte sedan till och hörde en röst långt bort säga "gumman?". Öppnade ögonen, det första som skedde var att en våg av pinsamhet for över mig, sedna slog det mig att jag hade lyckats somna, det tredje var att man såg mamma stående bredvid mig och den misshandlade munnen började sedan göra sig märkbar. Hade tydligen sovit en timme. Kröp efter det ner i sängen emd blött, kallt hår för att sova en timme till men det slutade med två. Har sedan dess föröskt hålla mig vaken.
Tycker så synd om Johanna som ska göra en sådan rolig sak idag som att gå på Betnér, i detta tillstånd. Usch säger jag bara!

Haha, vad var det jag sa? Ett långt inlägg. Troligen är Cracky den enda som orkar läsa igenom hela... hon brukar iaf påstå att hon gör det.
//Jenny
Kommentarer
Postat av: Carro

Nej, jag orkade läsa igenom hela texten :D

2009-09-18 @ 21:22:04
URL: http://jagecaroline.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag läste hela ;) du lyckades foto Jojjo i sitt rätta jag. mycket vacker bild pettson!

2009-09-19 @ 17:49:32
URL: http://emmusss.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback