HIT YOU WITH THE REAL THING!

2009-10-26 @ 20:31:35

Falsk, patetisk, mesig, feg .. orkar inte ens lägga ner energi på det.
Denna dag var ganska så enformig, iaf till en början. Gick upp tidigt imorse för att åka till Farsta med mamma och köpa lite grejor. När man sedan kom hem började fixandet och trixandet. Kan meddela folket att det är riktigt jobbigt att ha två nära vänner som fyller år så tätt inpå varandra. Både för ekonomin och sinnet.
Efter ett par timmar frågade Jonna om jag ville följa med henne på presentjakt, då till Andreas. Tackade såklart ja eftersom man var i ett ganska stort behov av en paus från mina egna. Fick agera mentaltstöd i sökande, och dessutom slagpåse eftersom tydligen allt man gjorde idag inte passade fröken. Vi spred även lite glädje bland befolkningen i Farsta centrum eftersom folk vid flera tillfällen försökte skratta åt våra konversationer lite diskret. Presenten som inhandlades var jätte bra enligt mig, försökte inte avslöja för mycket nu. Men nu i efterhand efter ett visst påhopp från den snart fyllda 25-åringen så önskar jag verkligen att jag tvingat Jonna att köpa någon Arsenal grej till honom. Jag har ju ett par dagar på mig så kanske kan lyckas med en övertalning?

Efter denna händelse blev man bjuden hem till Jonna, en sak man inte tackar nej till. Det blev hemköpt middag. Sedan en massa flumm och skratt med systrarna. Måste säga att det verkligen märks att de är syskon eftersom båda två idag angrepp mig med personliga påhopp. Men, men ibland måste man få genomgå lite motstånd. Efter regn kommer sol!
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback