en jävla massa rödljus

2009-10-15 @ 23:03:38
Är nu hemma efter ännu en rätt så fullsmockad dag. Känner verkligen nu slut och trött jag är i hela kroppen så borde nog sova snart.
Dagen började med att man gick upp lite tidigare för att kunna sammanställa allt om Daniel Defoe, gick sedan igenom det sista. Åkte sedan till skolan där man gjorde ett matteprov som kändes rätt så onödigt. Efter det hade man en håltimme då man samlade mod, och läste igenom allt inför svenskan. Sedan var det dags för den fruktade svenskalektionen och debatten. Men jag måste säga att nu i efterhand så förstår jag inte alls vad jag oroade mig för eftersom det var riktigt roligt. Lyckades få Johanna att komma till skolan mer än en timme tidigare innan började, bara för att jag skulle slippa ensamheten. Tvingade sedan med henne till centrum, som vanligt. Ung företag gick rätt så fort, eftersom vi alla ville hem.

Blev hämtad av JB eftersom jag lovat att hjälpa henne spela in en film idag. Det här med hämtning börjar bli en bortskämd vana. Till min stora förvåning och glädja fick jag en Kitkat av dem som tack för hjälpen. Så oerhört gulligt av dem måste jag påpeka! Vi åkte hem till dem och filminspelningen började med en gång. Precis som vanligt så blev det en massa skratt, flams och omtagningar. Så framåt halv nio tiden var inspelningen klar, utan att någon middga hade ätits. Så det blev pizza. Är verkligen proppmätt nu efter det, och lite lätt illamående efterosm jag verkligen proppade i min pizzan. Ångrar nästan att man åt den.
Ska väl lägga mig snart, har en ganska så planerad morgondag inför mig.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback