Forskardagar

2009-10-07 @ 15:56:57
Har precis slagit på ett nytt avsnitt av Prison break. Ska försöka hinna med att se det 13:e avsnittet idag, vilket betyder 6 avsnitt. Men det lär jag nog klara.
Mötte upp Challe idag i skogås vid åtta, precis som jag hade käning av så var hon försenad, men inte så försenad som jag trodde. På vägen till universitet så köpte jag frukost, en riktigt äcklig frukost. Vi båda två var sjukt trötta och att sitta och lyssna på en 45 minuters föreläsning med en negativ inställning plus att ljudet där inne var helt fucked up så man hörde inte ett ljud av vad som sades. Efter det var det en föreläsning om ett ganska intressant ämne, men tyvärr en riktigt tråkig föreläsare. Sista föreläsningen var på förhand tippat som det tråkigaste. Men när den inleddes så kom det fram att föreläsaren var sjuk och därför hade de i panik fått sätta in en annan. Vilket inte kunde ha blivit bättre eftersom vi istället för att få lyssna på likheterna mellan militären och Amnesty så fick vi lyssna på en föreläsning om kollektiva självmord, där vi fick en inblick i tre olika sekter. Dessutom var föreläsaren den bästa och klockrenaste människan någonsin. Det var hur roligt och intressant som helst att lyssna på honom.

Efter föreläsningarna blev det en trip till Pizza hut med Anna, Challe, Hamrin och Therese. Yummy in my tummy. Åkte sedna hem för att skriva religonen och ta det lugnt. Är så sjukt trött, sov verkligen inte bra inatt. Ska nu skirva ett a4 med mina reflektioner efter dagens föreläsningar och sedan ska jag renskriva religonen en sista gång. När pappi sedan kommer hem är matematik som gäller.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback