vaccination, CHECK!

2009-11-19 @ 12:02:19
Måste säga att det var riktigt surt att vakna upp imorse vid sju tiden med vetskapen att man vanligtvis skulle få ligga kvar i sängen utan problem fram till klockan nio. Men eftersom man lider av rädlsa för svininfluensa och skolan är så extremt dålig på att ta hänsyn till vårt schema och oss elever överhuvudtaget så hade man vaccinations tid vid hlav nio. Övervägde länge att komma till skolan i mjukisbyxor och endast fonduation eftersom man så snabbt som möjligt skulle kunna osva när man kommit hem. Men istället blev det jeans och den vanliga sminkningen.

När jag sedan kom hem fanns det ingen lust överhuvudtaget att återvända till skolan. Det skulle vara en mattelektion som jag ändå bara skulle sitta och glo på, sedan en håltimme och efter det en lång UF lektion. Så istället beslöt jag mig för att stanna hemma. Har nu sett det nya Glle avsnittet och ska nsrt göra i ordning i sängen och datorn för lite pluggning. Låter riktigt underbart!
Fasar lite grann inför kvällen, eftersom jag hört att det är då biverkningarna kommer. Är dessutom rädd inför morgondagen då det är mys med Karin som gäller. Hur kommer det gå?
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback