the 25th november 2009

2009-11-25 @ 22:48:33

Så nu var denna onsdag avklarad. Började en liten sen start på dagen, något som börjat bli allt vanligare för mig. Första lektionen var idrott, vilket idag hölls av några i klassen. Blev bolllekar och en massa skratt, framförallt under den första leken.
Åkte sedan till Farsta med Johanna och åt, köpte mormor och morfars julklapp. Sedan blev vi förföljda inne på Stadium innan vi hoppade på bussen där vi helt oväntat sprang ihop med Karro. På religionen fick vi till vår stora glädja reda på att det inte blir något prov för oss på judendomen, utan att hon nöjer sig med de pinsamt dåliga redovisningarna. Resten av lektionen spenderades genom ännu mer lekar.

Kom sedan hem då man tränade på svenska talet som ska hållas imorron. Hoppas bara man håller tiden nu. Räknade lite matte med pappa. Har självfallet också fixat med en massa filmer och bränningar. Har under de tre senaste dagarna bränt över 30 filmer. Blev dessutom riktigt glad för några minuter sedan då man helt oväntat blev inbjuden till Anna på fredag, om hon är frisk. Så det kommer bli en mysig fredag med roliga människor.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback