only death are forever young

2009-11-20 @ 15:37:16


Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag hatar finnar! Jag hatar de pga. en mängd anledningar, men den allra största anledningen är för att de är just från Finland.

Dagen började med att man vaknde upp med en arm som definitivt inte mådde som den borde. Glädjes ändå åt att jag till skillnad från flera andra kunde röra den utan någon större värk. Vad som dock var lite halv jobbigt var febern. Åkte till skolan där det var läxförhörpå psykologin, vilket gick åt helvete. Hade sedan den älskade håltimmen, som man ser framemot varje vecka. Gick först till centrum för att ta ut pengar till dagens event. Traskade sedan tillbaka och satte mig ner med Caroline och Alex. Något jag funderar på att göra varje vecka eftersom man fick reda på en hel del chockerande saker.
Sedan var handledarmöte, då vi fick en utskällning. Alltid lika roligt, efter det satte vi oss ner och började planera spelet och vips så hade hela håltimmen gått. Fattar inte vart tiden tog vägen.

När man sedan satt i klassrummet och skulle räkna matte kom den lilla finnen Anna in och slogs sig ner bredvid samtidigt som hon smällde till mig armen. Inom tio minuter slog hon mig tre gånger i just det ömade området, visserligen var första gången inte med flit, men de andra var det utan tvekan. Att jag sedan hade en värkande arm roade både henne och Karro. Det hela slutade med att Anna petade mig rätt på spruthålet (?) Vilket var droppen för mig så hon åkte på en smäll i huvud med min almanacka som vapen, efter det fick min värka i fred.
Kan säga att den är gasnka irriterad just nu. Ska nu skicka in svenska pm:et och sedan packa det allra sista. Klockan sju ska man befinna sig hos Karin och se den nya lägenheten. WIIE!
Kan dessutom meddela att jag redan tröttnat på den nya desginen.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback