söndag

2009-03-29 @ 12:20:32

Tänkte ta och dra helgen i små korta drag.

I fredags var det Prison break maraton. Underbar serie, med underbara människor, behövs det sägas något mer? Troligen kommer detta maraton gå långsamt fram eftersom vi nu i fredags lyckades se klart första delen på säsong 1. Men, men vi kommer vi dit. Ska även försöka övertala Jonna och Cindy att ha en Ching-Chong-Chang kväll snart, börjar få lite abstinensbesvär.  

Lördagen kan bara beskrivas med ett ord, sport. Det var hockey och fotboll som gällde. Tog en liten sväng och tittade på mobilen och köpte en liten present till pappa. Rensade också garderoben. Vilket egentligen borde få en att inse att man inte behöver fler kläder, men för mig var det raka motsatsen, fick verkligen lust att dra iväg och shoppa en helt ny garderob. Pengarna kommer ju om några dagar ...


Drömde inatt en dröm var helt klart influerat av Prison break. Jag och en kär vän som jag inte kan namnet på hade tagit in på ett hotell med syfte att mörda hotellägaren.  Under vistelsen fick vi en ny vän som hängde på våran plan. Saker och ting gick inte riktigt planerat och vi blev omringade av poliser. Tack vare våran nyfunna vän lyckades vi dock komma undan dem. Mitt under denna rymning så förvandlades vi tre till fyra personer, varav den fjärde bytte sida och började hjälpa polisen att fånga oss.  Det sista som skedde var att vi satt på en restaurangbåt som tillhörde Pizza hut. Vi hade precis lyckats lura bort polisen på ett villospår som ledde till globen, medan vi satt och diskuterade om vi skulle fly norrut till Norge eller söderut.

Datorn stod på inatt, den hade en hel saker att uträtta och när man vaknade imorse blev man överlycklig. Nästan allt hade gjort så nu är det ungefär bara hälften som ska bli gjort innan onsdag.


Resten av dagen kommer bestod av mobilinhanlding, två Supernatural avsnitt, två filmer, tvättning och en massa fixande på datorn. Med andra precis så som en söndag ska vara, en massa pysslande.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback