VECKANS LÖPSEDEL!

2009-06-26 @ 22:37:40
SE HIT ALLA!



Jag skriver nu pga. av en bra anledning. Århundradets nyhet har nu släppts ner och lämnat en ännu större förödelse än en atombomb, utan att överdriva!

Som de flesta vet så har Karolina Erikson vad man kallar en onaturlig kärlek för Ronaldo. Rättare sagt, hon hade.  Ja, mina kära läsare, hon har nu lämnat Ronaldo och gått vidare, och istället funnit en ny man. Detta har bekräftats enligt säkra källor. Hon skickade själv ett sms till mig där hon berättade det. Anledningarna är glasklara, Ronaldo svek henne djupt när han strulade med Paris Hilton.

Har sedan detta uttalande försökt övertala henne, men saker och ting verkar ha förändrats drastiskt, och verkar som det kommer förbli så. Vissa sår läker aldrig.


Anledningen till att jag försöker övertala henne att återgå till sitt livskärlek är för att jag avskyr den nya ännu mer än Ronaldo. Det nya objektet är ingen mindre än Joe Hart, den engelska U-21 landslagsmålvakten. Har inte haft några som helst problem med att finna brister, svagheter och fel hos denna människa av det motsatta könet, men hon verkar vägra att lyssna.

Allt man kan göra nu är att önska att detta bara är temporärt och att vi snart kan återgå till det vanliga livet.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback