tycker inte om teknik ...

2009-06-01 @ 11:54:11

Skrattar fortfarande åt lördagens lilla äventyr.

Sitter just nu inne i en av datorsalarna inne på teknik, hatar teknik. Johanna sitter och gör ett multimedia prova medan jag sitter bredvid pluggar biologi. Detta är verkligen en helt onödig dag. Vi började vid halv nio då vi hade ett svenska förhör. Skulle egentligen ha slutat efter det, eftersom jag inte hade någon lust att gå på kemin. Är klar med den nu för detta år. Men tack vare att vi inte redovisade våran samhälle i torsdags så ak vi göra det idag, vilket betyder att man hade håltimme fram till 13:25. hade planer på att åka hem innan den och sedan komma tillbaka, men Johanna övertalade mig att göra henne sällskap under hennes prov så nu sitter man här och tråkar.


Är mätt som bara den. Vi skippade kemin och coachtiden och åkte till Farsta där vi åt. Innan det tog vi en sväng förbi Johannas pappas jobb. Kände mig som en riktigt teliamänniska. Men enligt Johanna såg jag inte ut som någon. Sedan blev det Farsta där vi satt som vanligt och kollade på alla människor. Tog en snabb sväng förbi på HM där man återigen hittade det ena linnet, men i helt fel storlek. Någonstans måste det väl finnas en S?

Ska väl återgå till biologin nu, har prov imorgon och kan inte mycket av det som ska kunnas. Som vanligt kan man allt onödigt. Tur att Johan redan gjort det så man kan ställa några frågor.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback