Göteborg imorron!

2009-06-17 @ 16:53:49

Satt nyss och filosoferade lite grann för sig själv. Tankarna flög då iväg till den dagen man var hemma hos Lee och Cracky. Som vanligt somnade den förstnämnde och lämna oss andra kvar ensamma i medvetande spelandes. Cracky blev då flummigare än vad jag någonsin sett henne och det blev sång och skratt om allt möjligt. Hur som helst fick jag flashbacks från då hon skulle imitera sin kära syster. HAHAHA, så klockrent! Spänn käken! Visa mig käken! Får nu även en massa minnen angående hennes låtar och kortspel. En riktig klockren dag.


Bakom mig står tv:n på, just nu är det fotboll, närmare bestämt Confederations cup Spanien - Irak. Skulle normalt sitta som klistrad framför tv:n, men eftersom de av någon helt oförklarlig anledning har bänkat Fabregas efter den förra matchen då han gjorde mål och en nazist, så var tanken att bojkotta matchen. Tyvärr så gillar man Spanien och de andra spelarna för mycket så går inte att hålla sig borta. Men fy farao vad arg jag är.



Snart bär det av! Har längtat efter dagen och nu är den äntligen här. Imorron bär det av till Göteborg och U-21 EM! Ska få se Gibbs och Walcott live! Ska dock till matten imorron innan. Vi hade ingen koll på tiderna verkade det som, så då var det lika bra att gå dit och försöka lära sig något. Stressa hem, äta något och sedan åka igen. På tåget ner ska man sitta och räkna matte, eller iaf försöka. Kommer troligen inte gå bra.

Sedan kommer man hem igen på fredag någon gång efter fyra. Får se vad som händer då, vet inte riktigt hur trött och pigg man kommer vara då. Kanske dags att börja packa och fundera på vad man ska ha på sig nu?

HAHAHAHA, Villa brände nyss en chans som Berg satte igår. PINSAMT!
//Jenny

Kommentarer
Postat av: Cindy Ahvander

Oh... Så rörande :)

De blir snart en repris!

2009-06-18 @ 18:51:05
URL: http://lillaahvander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback