Full rulle för hela slanten!

2009-06-28 @ 10:49:57

Vaknade upp imorse för första gången på en evighet utan någon som helst känning i halsen. UNDERBART! Förkylningen är äntligen på väg bort.

Sitter just nu och försöker komma på vad man ska ha med sig imorron. Inte så mycket, men eftersom hjärnan går på helvarv  så är det ganska svårt att komma på det. Igår var man inne i stan med Johanna, Matilde och Emma. Vi firade Johanna. Blev en tur till Djurgården med färjan, sedan satt vi i någon park någonstans åt och lite sånt. På vägen hem var man helt slut i huvudet. Blev hämtad av pappa så vi åkte och köpte lite blommor och sånt till mamma. Hon fick ju inget kalas, men lite fler blommor och humöret var på topp.

Efter man varit hemma ett tag kände jag att jag ville hitta på något på kvällen, så det blev en messning till Jonna och sedan var det bestämt. Åkte dit, där alla var mycket tröttare än mig. Blev lite film och cyklade sedan hem vid halv ett. Tycker man borde få extra skills poäng eftersom man samtidigt under cyklingen messade med Lisa, höll dock på att cykla ner i ån.


Idag ska man träffa Rohie och äntligen ge henne sin present. Hoppas hon gillar den. Ska sedan spendera dagen med henne, vi har typ en miljon saker att göra, och fattar inte hur vi ska hinna med det. Men vi får väl se. Vid femtiden ska man möta Karin någonstans inne i stan för att sedan gå på bio. Ska sedan hem, sova gott, vakna tidigt imorron, slänga ner det sista och sedan återigen åka till Flemingsberg för att åka tåg. Låter hel mysigt!

Fan, kom precis på att iPoden måste laddas.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback