Surro

2009-01-22 @ 15:48:30

är så inställd på reklam just nu.

Äntligen hemma från en lång skoldag. Nej, så hemskt var den ändå inte. Började med psykologi, en riktigt intressant lektion. Glömde helt och hållet bort att Karro satt bredvid mig så fick en liten chock när hon lade mitt sudd mitt på mitt block. På rasten innan biologin fick man reda på lite saker som hänt. Vi kom försent till biologin vilket gjorde att det bara fanns ett bord kvar, längst fram i klassrummet. Finns inga ord för hur fel det kändes att sitta där. Sedan var det lunch och engelska. På engelskan fick vi ett förhör på boken som jag inte läst. Som tur var kom jag ihåg det mest från när vi läste den i högstadiet så det gick riktigt bra. Blev dock så trött på klassrummet och tystnaden efter ett tag så lyckades få gå när jag var klar med det.


Ännu en lång rast som gick åt till att gå och äta. Sista lektionen var samhälle där man blev riktigt förbannad på Lene. Hon pekade ut mig, Johanna och Karro inför hela klassen för att inte lyssna, engagera, eller göra uppgifter. Så vi tjejer längst bak fick visa våra bilder först.


På vägen till bussen hamnade man i liknande situationer som man jämnt hamnade i på mellan - och högstadiet. Hoppas iaf att saker och ting löst sig nu.
Dagens ljuspunkt var lätt lilla Jonna. Hon är så jävla så det finns inte. När jag satt inne på engelskan, helt uttråkad och fylld med tankar om allt möjligt upptäckte man att man fått sms. Det var från Jonna och löd: Jenny jenny, jag vet hur man ändrar datorns namn! Så nu behöver inte din dator heta blåbär längre? Puss. <3. Jag har ingen aning om hur människan ens orkat kommit ihåg det. Men det är just sånna saker som gör att hon är så underbar. Hon slutar aldrig att förvåna en.


Har nu en hel del saker som ska hinna göras innan morgondagen. Vet knappt vart jag ska börja. Kommer torligen itne ens få hälften gjort.
Vill avsluta inlägget med att skänka Johanna en liten tanke. Hon är nämligen kvar i skolan, på multimedialektion.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: Johanna

Tack :D

2009-01-22 @ 19:25:19
URL: http://jojjobruden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback