orkar inte!

2009-01-11 @ 10:04:31

Gud, vad trött jag är. Har ingen aning om hur jag ska orka plugga. Borde egentligen har sovit en timme till, men nu är jag ändå upp så det är lika bra att lida lite grann. Ska snart försöka få tag på Jennie så jag vet när jag ska klippas, om det blir något. Lär inte få något svar på ett tag, den tösen brukar kunna sova länge.

Gårdagen då, jag den var precis lika mysig som vilken annan kväll som helst med systrarna. Inte lika tramsig och lika mycket skratt, men ibland får man även ha såna dagar. Jonna fick lite ny dekorering i rummet, det blev även klart att Jonnas rumpa är att dö för. Vi beslutade oss även för att ta en fisketripp någonstans. Tänk er att få stå vid en sjö mitt ute i ingenstans och höra Cindy ropa "Here comes a big one" och sedan Jonna ropa "Det var det sjilvast." Följt av en mängd svordomar, ja det är verkligen livet. Dessutom fick både jag och Jonna reda på vilka idioter som skickat sms till oss. Blev inte mycket klockare av det, eftersom jag inte vet vem min stalker är.


När man kom hem tog dock allvaret över, eller så mycket allvar blev det väl inte. Men det stod klart att Karin tillhör en av de bästa, trots att hon är längst ner i näringskedjan. Tack så mycket gumman, inte bara för det ... utan för allt. Måste även säga att saker och ting känns mycket skönare nu när man har det har blivit lite klarnare.

Aja, ska väl leta upp något att äta och hoppa in i duschen nu.

Just det Cindy, jag pratade inte med några främlingar igår heller.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback