Lite omtyckt är man iaf

2009-01-26 @ 14:28:36

Har nu kommit hem från en kort, men ändå ganska händelserik dag.

Började redan inatt då man inte var trött överhuvudtaget. Låg och tittade på Oceans 13, vilket egentligen var ett stort misstag eftersom den filmen är bra. Men efter ett tag blev på något otroligt sätt tröttsam och jag började sakta vandra in i drömvärlden. Väcktes då till liv efter mobilen började vibrera. Det var Millen som också försökte sova men inte lyckades så bra. Så låg och messade med honom ett tag. Till slut somnade han och filmen tog slut, så det fanns inget att titta på. Lyckades på något sätt somna iaf efter ett  bra tag.


Väcktes sedan utav klockan och märkte direkt hur pigg jag var, vilket är ett tydligt tecken på att man sovit för lite. Halv sju när man som vanligt fortfarande låg kvar i sängen fick man två sms. Trodde det var svar på de sista messet jag skickade och ett God morgon sms från Lisa, så orkade inte kolla. En kvart senare kollar man på mobilen och upptäcker att det är från Johan och fronter. Tydligen var svenskan inställd och Johan ville veta när jag skulle komma till skolan. Blev jätte sur för att man inte fått reda på informationen tidigare och speciellt eftersom jag igår kväll hade det på känn och loggade in på fronter för att kolla. Var tvungen att stanna uppe en kvart till för man inte ville ringa till mormor för tidigt. Efter det gick man och la sig igen.


När man väl klev på bussen något senare slängde Johanna skuldkänslor över mig. Blev också otroligt glad när jag för en kort stund trodde att man var hur populär som helst. Men det försvann snabbt tack vare Karro. När man kom in i skolan var det första man såg och fick höra Karro. Tydligen hade vi ingen samhälle heller, så det enda vi hade idag var favorit lektionerna. Kemi och fysik.
PÅ fysiken blev saker och ting dock lite bättre eftersom jag blev populär igen. Vet inte riktigt hur jag gör, men lyckas alltid bli kompis med mina vänners kompisar. Får tolka det positivt.


Har nu en massa saker som ska hinna göras. Hoppas man iaf hinner med hälften.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback