hästar har hovar

2009-01-27 @ 15:41:19

Usch, idag var verkligen ingen bra dag. Kändes ganska bra på morgonen. Gick upp och hann iväg till bussen, allt flöt på. På engelskan försvann dock alltid och jag satt mest och störde mig på allt som skedde runt omkring mig. Funderade till och med på att åka hem innan eller efter matten. Men efter det veckliga besöket på McDonald's så kändes det helt plötsligt bättre. Fick väl energi från maten där. Matte lektionen flöt på snabbt, dels för att den inte ens är en timme och dels för att Lisa kom för sent. Satt även och delade upp försenade julklappar och lyckades räkna några tal så man var sysselsatt.
Sedan var det biologi. Vi skrev lite, tittade på film. Det allra roligaste var mitt och Karros blonda ögonblick och den korta tiden vi fick rita på Karros strumpor innan det inte fanns något utrymme för något mer på dem.

Vi tittade på en film som handlade om evolution. De nämnde då att hästar för flera år sedan hade tre fingrar. Fick total hjärnstopp och kom inte på vad de har nu, så vände mig mot Karro för hjälp:


Jenny: - "Vad har de nu då?"
Karro: - "De har klövar."
en halv sekund senare ...
Jenny: - *skratt* "De har hovar."

Sedan gick vi fort till bussen och hann. På vägen hem pratade jag och Johanna om hur saker var när vi små och hur mycket bättre det var då. Kärring tecknena verkar kommit tidigt för oss.

//Jenny  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback