vi är mer än vad du ser, vi är en.

2009-02-02 @ 19:05:51

Just nu sjunger Nille att jag är den sötaste som finns. Har nyss kämpat mig igenom engelskan. Skrev bara av allt jag skrev förra veckan. Orkar verkligen inte bry mig. Det kommer troligen gå åt helvetet imorron, men, men.


Längtar så otroligt mycket till morgondagen. Imorron klockan 18:00. Ska bli skönt att få röra på sig igen. Hoppas verkligen också att man får hänga på för instruktören. Annars blir det väl att springa ett tag på rullbandet. Måste bara se till att man tar med sig iPoden.


Sitter just nu och tänker tillbaka på mina älskade träningskläder. Helt sjukt hur fort man föll för dem. Medan man drömmer sig bort till Intersport så kommer även ett hemskt och traumatiskt minne upp i huvudet. Jonna berättade att den där mannen har förstört mitt popcorn! Ord kan inte beskriva ilskan och aggregationerna som bubblar upp inom en. Får verkligen kämpa för att detet inte ska ta över. Dessutom malde hon på och berättade ännu mer saker om honom. Han håller t.ex. på Manchester United. Det finns bara en människa i hela världen som är förlåten för att den gör det och det är Karro. Sedan är han hemsk och håller på Djurgården i hockey. Nej, usch och fy! Det är allt jag säger.  
Ju mer jag tänker på det, ju mer irriterad blir jag... men sedan dyker ännu en sak upp i huvudet. Något annat Jonna sa mitt upp i frustrationen. Det värmde verkligen.

Nu kom pappa hem med den nya tv:n. Ska väl ta och titta på den lite grann. Följde inte med och såg den innan den köptes. Ska sedan göra mig i ordning inför Casanova. Funderar på att rya ner i sängen samtidigt som den rullar på.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback