SMEKTA!

2009-02-25 @ 13:21:47

Då var hemma igen... tråkigt. Kom till Ahvanders runt .. ja det var en väldigt bra fråga har totalt glömt bort klockslaget, men kan tänka mig att det var runt sju. Spelandet drog igång på direkten. Första spelet blev Monopol, som jag från och med igår ogillar ännu mer. Det är så segt! Åkte ut först. Fick sedan sitta och leka Titanic med min spelpjäs. Men inte sjönk den, trots att jag körde in i isbergen flera gånger. Satt sedan och tjatade nästan att Cindy skulle gå i konkurs så Jonna kunde vinna, till slut så gick min önskan i uppfyllelse och spelet avslutades. Efter det blev det Bildo, ett rätt så roligt spel, men slut tvisten är lite halv jobbig. Efter det blev det Fia med knuff som jag total ägde på ... eller jag vann iaf. Sedan blev det Plump som gick åt helvetet för min del. Kvällen avslutades med Obama, där jag verkligen total ägde.  



"She wants me, but noot in a good way."

Efter det tvingade Jonna oss att titta på film, så lotten föll på Ratatouille. Men Jonna gick och la sig nästan med det samma, så jag och Cindy fick ensamma kolla på filmen. Den var ganska lång och inte så värst rolig så med 40 minuter kvar stängdes den av och men blev ensam lämnad med en sovande Jonna. Hade kommit över min tröskel så var inte alls trött. Låg istället och messade i över en timme innan jag även blev övergiven på det sättet. Fick även ett Hej pucko ifrån Jonna när hon sov.

När man sedan vaknade så var Jonna gulig nog att springa upp och fixa frukost medan man själv låg kvar. Det blev ytterligare lite kortspel vid frukosten, ännu mer Plump och lite Vänd tia. Har tappat allt inom kortspel verkar det som, eftersom det inte gick så mycket bättre där.


Som vanligt var det riktigt trevligt att spendera kvällen med Ahvanders. De är riktigt trevliga typer de. Till min förvåning lärde jag känna dem båda ännu bättre igår. Cindy är en rå seriemördare medan Jonna verkar vara lagd åt lite olika håll. Men, jag gillar dem ändå ... dras ju som sagt till konstiga personer.

Apropå konstiga personer, ska göra mig i ordning nu för att sedan träffa Karin. Äntligen dags för vårt Supernatural maraton!

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback