Quest for Camelot

2009-02-13 @ 22:12:35


Blev ingen sväng över till Jonna och Cindy. De båda två lyckades somna, inte ett dugg chockad över att Jonna gjorde det, men att Cindy gjorde det... det var något nytt. Blev även uppringd och folk tjatade på att man skulle hänga med på bowling, men sa vackert nej till det... mer ett arg och irriterar "nej...?".

Hur som helst blev det The magic sword - Quest for Camelot istället. Fick tyvärr se den på engelska, men måste säga att några av låtarna var bättre då. Fick även veta att Karro gillade min alla hjärtans dag present till henne. Har skickat ett till Karin också så hoppas hon blir minst lika glad, annars kommer jag slå henne, och sedan skämma ut henne. Vet nu hur man ska lyckas med det tack vare Challe.  


Ska nu ta och leta upp någon annan film innan man kryper ner i sängen. Då ska det bli Mannen med järnmasken och förhoppningsvis kommer man kunna se ytterligare lite längre än sist. Hoppas även att man lyckas vakna precis under favorit scenen.

Imorron kommer farfar och farbror över. Så det kommer bli lite fika och sånt. Ska passa på och plugga svenska och samhälle då också. Sedan blir det hårdpluggning med matten på söndag. Ser verkligen framemot det.

Marias kompisar är verkligen desperata.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback