Quality time with Jonna

2009-02-15 @ 20:01:41

Räknade ytterligare ett pass ganska kort efter det förra inlägget. Blev sedan middag. Messade därefter Jonna för kolla om det skulle bli gym på onsdag, vilket det kommer bli. Blev då utbjuden på en promenad som man inte kunde tacka nej till. Så det var bara att slänga på lite puder så som man inte såg ut hur som helst och sedan ge sig ut i mörkret. Vi var ute ungefär en timme, men med tanke på hur gick kändes det längre. Vi babblade på om allt möjligt mellan himmel och jord, och som vanligt var det oerhört porrigt och avkopplande att spendera tid med henne. Det allra roligaste var när vi stannade till vid dammen och lekte med ankorna. Jonna lyckades skrämma iväg dem flera gånger, medan man själv lyckades pricka två stycken.

På vägen tillbaka var man på ett jätte bra humör, vilket gör att jag tycker vi borde göra en tradition av denna promenad. Varje söndag klockan 18:00.


När man kom hem räknade jag matte ett litet tag, känns som man börjar fatta det mer och mer nu, förhoppningsvis klarar man provet på onsdag och fredag. Ska nu ta och titta på lite The big bang theory och kanske fila lite på samhällen. Orkar verkligen inte med svenskan. Den är så tråkig.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback