Pizza, brunsås och kanelbullar

2009-02-13 @ 17:34:24

Klev för ungefär tio minuter sedan innanför dörren.

Inriktningsdagen som verkade riktigt intressant var långt ifrån det. Inte gjorde Lene eller hungern saken bättre. Lyckades iaf komma där ifrån tjugo minuter senare än sagt. Blev raka vägen till bussen, på vägen dit man sms från fronter där det stod att svenskan var inställd. Så det blev ingen frånvaro.

Tanken var att man egentligen skulle ha åkt direkt till gymmet, men eftersom Jonna och Cindy försovit sig så fick man ta en sväng över till dem innan. Hemma hos dem blev det lite jackprovning/outfits provning från Jonnas sida och man fick se Cindys välomtalade stirrblick som jag aldrig hört talas om. Blev även några danssteg från Jonna vid busshållplatsen vilket inte bara uppskattades utav mig och Cindy, utan även folk som körde förbi.


Väl på gymmet inträffade det som jag hoppades aldrig skulle inträffa. Freddie var där. Det jobbigaste var att när man väl kom in kastade man en blick runt i hela lokalen utan att se honom. Tanken att han kanske just i det ögonblicket var inne och bytte om slog mig, men vad var oddsen för det? Tydligen ganska höga eftersom man sedan såg honom på ett av rullbanden när man själv kom ut ombytt och taggad. Blev ett hej och sedan några pushningar från Jonna att lägga in en stöt. Ofta, säger jag bara. Något mer än så blev det inte. Förut att han bad mig hälsa till Danne och ett "Ha det bra" innan han gick.

Blev gymmet i två timmar för oss. Jonna och Cindy hade ju idrottsdag så vi var illa tvungna, var även tvungna att skaffa intyg på det. På vägen lyckades man även tvinga in dem på konsum där det inhandlades kitkat och Pringles för min del och godis för deras. Låter inte så bra efter ett pass på gymmet, men det var vi värda.


När man kom hem fick man reda på att planerna om bowling kunde glömmas bort. En hel del personer som jag inte känner så väl hade velat hänga på. Kände mig lite obekväm förra gången, så avstod från det. Skickade istället ett sms till Jonna och blev direkt inbjuden till en kväll hos dem. Vilket man såklart inte kunde tacka nej till. Fick även en trisslott när man kom, som var från mormor och morfar eftersom det är alla hjärtansdag imorron. Innan jag ens öppnat kuvertet ropade Danne att han vunnit 50 kr. Var hur kul som helst att komma tillbaka  två minuter senare och meddela att man själv vunnit 75 kr.

Nu är det visst mat. Ska sedan duscha och se om man hinner med någon pluggning.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback