Myran, Ponny & Myrsloken

2009-02-18 @ 19:37:25

Mina armar är verkligen helt slut. Vi var på gymmet ungefär 1 timme och 50 minuter. Ganska viktig information om ni frågar mig. Otroligt nog så var jag inte sugen på någonting överhuvudtaget efter passet där. Men när folk började suktas genom att sprida lukten av pommes så blev det ganska jobbigt.

Just det, fick försvara Fabregas lite grann. Eller försvara och försvara. Fick iaf yttra mig lite om honom.

Lyckades också tvinga med mig Jonna och Cindy in på Konsum där vi köpte batterier och Kitkat såklart. Fick sedan gå hem i mörkret, och jävlar vad mörkt det var två gatlyktor har pajat ungefär halvvägs hem till mig. Så det blev riktigt mörkt där ett tag.

Väl hemma blev det segning, har ännu inte orkat hoppa in i duschen. Har istället tittat klart på fjärde delen av En dag med Figren. Tyckte så synd om honom.
En sak som gjorde mig riktigt glad var att det bestämdes att en spel kväll (eller kväll/natt) kommer att ske på lovet. Snacka om att ha saker att se framemot nu. Har blivit ännu mer motiverad att få klart allt plugg nu. Ungefär så planen ser ut just nu, allt ska göras i början av lovet. Förutom lördagen som ska tas till slapp och återhämtning och söndagen som ska ägnas åt Lisa. Så måndag och tisdag dvs.


Den där avslappningsgrejen vi hade på idrotten idag hjälpte inte överhuvudtaget. Efter den blev jag ännu mer stressad och uppjagad av flera tankar. Tyvärr Martin.

Ska väl försöka finna krafterna att tvätta bort sminket och sedan hoppa in i duschen. Men tvivlar på att det kommer ske inom den snaraste framtiden. Armarna strejkar fortfarande och ens val av handlingar är verkligen begränsade.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback