Mingis är en skolkare

2009-02-17 @ 15:38:30

Det var en hyfsat kort och slapp dag idag. Började klockan nio med slasa som höll på i en timme. Sedan var det afrodans vid halv tolv i en timme och sedan slutade man.

Salsan hade man valt med Caroline. Det var riktigt roligt faktiskt, dock lite pinsamt. Men vi överlevde iaf. Sedan var lunch i skolan, fisk som vanligt på tisdagar. Lyckades sedan tvinga med mig Caroline till centrum. Vilket påminner mig om att Caroline är världens bästa salsa dansare. På vägen tillbaka skiljdes vi åt eftersom hon hade en lång håltimme och jag hade afrodans. Så fort man kom till skolan började jag leta efter Diana, Alex och Natta. Hittade ingen, man fann Mickis som också letade efter dem, så vi fortsatte letande tillsammans och efter ett tag kom även Kim.


Stegen styrdes mot aerobics salen där hela gänget satt. Måste säga att afrodansen var mycket jobbigare än vad jag hade väntat mig. Men det var verkligen sjukt kul. Skulle inte banga på det igen.  Åkte sedan hem med Alex och Natta.

När jag kom hem tog det bara 20 minuter innan jag borta igen. Åkte till mormor och morfar och tvättade. Kom precis hem därifrån nu. Väntar nu på att pappa ska komma hem så man kans räkna lite matte. Bad honom komma hem tidigare idag så han sa tidigast 16:00.

Så det är ungefär så kvällen ser ut. Matteräkning. Ska även se Djurgårdsmatchen som går på tv. Skulle ju egentligen varit där med Karin, men matten satte käppar i hjulet.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback