Drake Bell fever

2009-02-13 @ 09:14:07

Vilken underbar morgon ... Börjar med att man försover sig rejält. Stressar för att hinna, missar utgången till bussen med fem minuter vilket gjorde att man istället tiggde skjuts. Ja Karro, har man den möjligheten så är det klart man nyttjar den.

Idag är det en hel del som ska hinnas med. Har inriktningsdag som börjar kvart i tio. Så ska sitta där och lyssna på en föreläsning som någon kille som jobbar på psyket ska ha. Låter riktigt intressant och förhoppningsvis så är de det också. Ska sedan möjligtvis och förhoppningsvis gymma med Jonna och Cindy.  Efter det ska man hem och plugga, sedan är bowling som gäller idag igen. Någon som känner för att hänga på? FÅr inte heller glömma beställa biljetter.


Har lite dåligt samvete från igår. Karro gjorde i stort sätt alla uppgifter igår. Snacka om att hon var ambitiös igår. Men, men vi alla har våra dagar. Idag kommer det bli skoj. En hel dag utan Johanna. Den enda risken som finns är att Karro blir uttråkad och börjar ge på sig mig. Får antingen sätta sig bredvid Anna eller ha mobilen nära till hands.

Sitter just nu och lyssnar på en massa Drake Bell låtar.Vilket man även gjort de senaste dagarna. I still make you smile.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback