Bourne identity

2009-02-04 @ 19:29:51

Har nu pluggat lite matte, känner mig så duktig så. Tycker dock att skolan är riktigt hemsk. När man för en gångs skull har ägnat sig åt lite roliga saker och levt livet en vecka så slår allt tillbaka på en och man är direkt efter i allt. Det är verkligen straffet för att man valde NV. Önskar att någon verkligen kunde ha förvarnat en om det. Tror inte att jag hade gjort något annat val, men en förvarning hade inte varit fel.


Har sedan det senaste inlägget hunnit med en hel del. Åkte med mormor och hämtade William i skolan. Busade lite med honom. Handlade lite grann med dem. Åkte sedan hem åt en förmiddag. Åkte sedan till maxi med Danne där vi köpte kitkat, dock någon konstig sort, middag och sedan lite andra grejer. Åkte sedan hem, åt middag och räknade matte en stund. Har även hunnit med att boka friluftsdagen, men verkar som det kan ske några ändringar på det just nu.


Ska nu hoppa in i duschen och sedan är det Bourne identity som gäller. Funderar faktiskt på att börja städa lite grann under tiden.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback