hUDDinge

2009-04-22 @ 18:40:31
Har nu kommit hem från en rätt så plågsam dag. Hade ytterligare en sovmorgon idag eftersom det var öppet hus i skolan och Petra, våran käre psykologilärare hade hand om det. Så började 11:35 idag. Johanna den lilla busungen skolkade från sin ekonomi, så tanken var att vi skulle åka bussen tillsammans. Men inte blev det så heller. Den var nämligen proppfull med små skitungar från någon skola från HUDDinge.

Första lektionen var matte, då man räknade några av de uppgifter vi har prov på nu på fredag. Efter den lektionen var det bara raka vägen till idrotten. Då det stod smörgåsbord på schemat, eftersom vi redan gjort HRL. Det blev badminton, trots att jag inte ville. Var ganska roligt, och blev bara roligare när vi körde rundbadminton. M;in arm kommer vara död imorron.  

Slutade egentligen 14:00, men var tvungen att vänta på Johanna som hade samhällesprov, eftersom vi skulle till Farsta. KL. 15:00 blev man ensam lämnad och fick läsa igenom engelska texten. Tjugo minuter senare var den lilla fröken klar och vi satte av mot Farsta.


På vägen dit ropade de små edboungarna fjortis efter oss, vilket verkligen gjorde Johanna på bra humör. Väl i Farsta hittade vi vad vi sökte fort, men gick runt och tittade i de övriga affärerna ändå. Fick se en snattare åka dit på bar gärning på Gallerix. I väntan på bussen hem fick man höra historien om hur Huddinge fick sitt namn, väldigt intressant. På bussen fick vi även syn på Andreas så vi satte oss vid honom och samtalade.

Sprang även på en viss människas lillasyster ett antal gånger idag. Fiskar är verkligen fula.

Är nu helt slut i hela kroppen och känner mig sjuk. Funderar på att stanna hemma imorron och vila. Måste vara pigg inför helgen. Men får se hur det blir med den saken.

Kom nu på Karins present hon ska få när hon fyller 18. Ska nog börja planer på den. Skulle egentligen följt med till mormor och morfar, men fick inte det eftersom Johan troligen skulle titta förbi och låna ett par målvaktshandskar.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback