for the first time, it's not you

2009-04-21 @ 10:49:37

Sovmorgon idag. Börjar kvart i ett. Hade planer på att gå upp tidigare och plugga. Vaknade tjugo över åtta, 40 minuter innan klockan skulle ringa. Låg kvar i sängen en timme och segade sedan. Har nu skrivit klart RJ och funderar på om man ska göra något annat. Vore bra att plugga matte, men känner fortfarande inte för att ta tag i den.


Såg på Misstänkt igår, TV4's motsvarighet till Efterlyst kan man nog säga. Hur som helst så pratade de om huliganism. En av experterna fick yttra sig om vad han ansåg om det och avslutade sitt lilla tal med att säga att han ansåg att det var dags för klubbarna att ta ansvar för det. Helt ärligt, vad fan ska klubbarna göra? De har ingenting med saken att göra. Blir så fruktansvärt förbannad på den s.k. experten när han sa och blir det nu också när jag tänker på det. Klubbarna har verkligen ingenting med den saken att göra, de är helt oskyldiga. De kan väl inte hjälpa att några idioter råkar hålla på deras lag och kallar sig supporter.


Blir påmind om all skit nu vad man än gör, och vart man än går. Är det inte det ena så är det andra. Det var precis som jag sa, max två dagar och sedan skulle man vara där igen. Hur mycket frid fick man egentligen? 24 timmar? Jippie. Önskar man kunde spola tillbaka tiden till den senaste helgen. Både fredagen och lördagskvällen var så bekymmerslösa och helt fantastiska. Såna dagar borde man få uppleva flera gånger i sitt liv.

Har världens dilemma inför fredagen. Vad ska man göra?

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback