sjuk igen ... ?

2008-10-26 @ 21:42:42

Har gått hela dagen med en hals som känts som en vulkan. Har hettat och bränts ända sedan jag vaknade och varenda sekund sedan dess. Har även varit sjukt trött och velat sova hela tiden, men alltid lyckats sysselsätta mig något så det inte gått. Håller nog på att bli sjuk ... igen. Hoppas verkligen det inte är någon maginfluensa, börjar även känna lite illamående nu. Ska nog kanske ta något att äta.


Skulle egentligen träffa Lisa imorron, men när hon fick höra mitt tillstånd så sköt hon fram det. Den tjejen är verkligen underbar. Riktigt tråkigt dock att vi inte kommer ses, men som hon sa, det är nog bäst så. Vill inte heller smitta ner henne.


Funderar på att se en film. Blev grymt sugen på att se Mannen med järnmasken, men vet inte riktigt om jag kan. Bestämde mig egentligen för att lägga mig tidigt, men kom sedan på att Supernatural går idag och beslöt mig för att se det. Så tror att filmen får ses imorron istället. Såg det nya avsnittet idag, för de som undrar, SJUKT KUL! Dean var klockrenare än vanligt. Ord kan verkligen inte beskriva den serien.


// Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback